Uitleg online vakantiehuis boeken

Eenvakantiehuisje.nl maakt het boeken van jouw vakantie huis heel makkelijk. De website is 24 uur beschikbaar om online te boeken en jouw favoriete vakantiehuisje te reserveren. 

Klik bij jouw favoriete accommodatie op de oranje button 'Beschikbaarheid & Prijzen'. Lees hier de korte uitleg en klik vervolgens in de kalender op de gewenste aankomstdag. Vervolgens selecteer je jouw vakantieperiode en vul je de gegevens stap voor stap in. Voordat je de boeking definitief moet maken ontvang je een duidelijk overzicht met de door jou gekozen elementen.

Heb jij een reservering geplaatst, dan wordt deze eerst gecontroleerd. Vervolgens ontvang je een bevestiging waarin alle gegeven staan die jij nodig hebt voor de boeking. Bij deze bevestiging ontvang je een gebruikersnaam met wachtwoord, welke je kan gebruiken om in te loggen op onze website. 

Let op, om de reservering volledig af te ronden dien je dit inloggen wel te doen. Je moet hier namelijk aanvullende informatie geven en je kan hier jouw betaling voldoen. Deze betaling gaat via: 

  • Ideal
  • Creditcard
  • Internetbankieren

Boek je liever niet via de website? Boek dan jouw vakantiehuisje via de infolijn (0341-432995).

Wij van Eenvakantiehuisje.nl kennen onze partners en de accommodatie`s persoonlijk. Heb je vragen dan horen wij dat heel graag. Eenvakantiehuisje.nl geeft jou een onbezorgde vakantie!